Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Repa Service


Zdraví A Wellness Výhody Z Repa

Publié le 27 Septembre 2018, 06:06am

cervená repa

Cervená repa je rostlina , která pochází from stejná rodina jako cukrová repa že jsou suroviny pro výrobu cukru. Ale ve srovnání s jejich bratranec, repa root je kompletne liší ve své výžive make-up , stejne jako chuti a barvy.

Jako vetšina lidé vedí, cervená repa je zelenina to má velmi tmave cervenou barvu. Casteji než ne, to je používáno v salátech pridat trochu exotických Color na desku. Štáva z cervené repy se také stala velmi populární, vetšinou kvuli cetné prínosy pro zdraví této zeleniny která je také popisováno jako napájení potravin.

Jak Muže repa prospech vaše Vlastní telo?

Cervená repa získala popularitu jako výkon zeleniny hlavne, protože je to rekl, že je prírodní STAMINA Booster a zároven pomáhá telu bojovat proti zvýšení hladiny cukru a obezity. Následující jsou nekteré zdravotní výhody Making cervená repa a cást vaší stravy, autor.

Cervená repa kontroluje hladinu cukru v krvi:

Cervená repa muže také modulaci hladina Sugar v krvi s support alfa-Lipo kyseliny rámci jeho složení. Tato kyselina muže snížit hladina glukózy v krvi a zvýšení citlivosti tela na inzulin.

Cervená repa podporuje zdravé trávení:

Cervená repa by nemela být pretížena živiny a minerály ale jedna vec ono is jasný bohatý do is Fiber. Z tohoto duvodu, jíst cervená repa je Sure na podporu zdravá trávení a zároven eliminuje problémy, jako je zácpa nebo potíže s pohybem stolice.

Cervená repa posiluje energii:

Štáva z cervené repy je drink volby pro profesionální sportovce as to vede pro rychlejší oxidaci svalu význam mohou pracovat z delší v pole bez únavy.

Dietní Fiber v cervené repy je Pretty efektivní pro spalování cholesterolu , který nakonec výsledky v hubnutí a zdravejší život.

Cervená repa detoxikuje telo:

Stejne jako vetšina zeleniny, cervená repa akty jako velký anti-oxidant pro your telo. Cervená cerven barva cervené repy je z duvodu prítomnost beta cyanine to je známo, že je mezi nejlepší proti oxidanty. Krome toho, anti oxidacní není Only ocistit krev, také poskytuje vám cistší a zárící plet.

Cervená repa snižuje šance na demenci:

Cervená repa je Said být docela zdravé pro Brain jak to podporuje krev cirkulace do horního varhany naše. Demence je neurologická nemoc, která muže dojít jako person 's vek zvyšuje. však, jíst cervená repa muže strih Chance ztráty pameti, protože udržuje Brain zdravá.

Cervená repa bojuje proti zánetu

Cervená repa je opravdu Unique zeleniny který má také vlastnosti pro boj proti zánetu. Chrání pokožku Cells , stejne jako vnitrních orgánu proti environmentálním rizikovým faktorum.

Zdravotní prínosy zelené repy:

Jak název znamená, cervená repa je vlastne root, hodne stejný zpusobem jako cibule nebo redkvicky. Nicméne, cervená repa Greens nebo listy jsou také výživné jako primární zelenina. Tyto zelené listy jsou také úžasný zdroj vitaminu a, vitamín C a minerály jako zinek, mangan, draslík, vápník, atd. Nejcetnejší duležitý, repy drn ar dokonalý mandlovat of železo, dokonce více asi tolik než druhý drn listová zelenina do téže míry špenát ci brokolice.

Tyto listové vegetariáni muže být snadno varené hodne presne stejné zpusob, jak špenát, nebo dokonce být Mixed s nekterými jinými zelenina v typ vývaru.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article

Archives

Nous sommes sociaux !

Articles récents